Tjenester

Våre tjenester

Vi kan tilby alt innen bilpleie og bruker det mest avanserte utstyret som du finner på markedet i dag. Vil du utføre pleie av bilen på egenhånd vet vi hva som fungerer, og har produktene på lager.

Bilpleie

Kokstad Bilpleie Service AS utfører innvending– og utvendig bilpleie. Vi tilbyr også pleiepakker og ozonbehandling. I tillegg har vi eget skinnverksted.

Ditec

Ditec lakkonservering er skapt for norske kjøreforhold og det norske klima. Kokstad Bilpleie Service AS er Bergens eneste godkjente Ditec-senter.

Glastec

Glastec betyr sikkerhet, beskyttelse og enklere rengjøring. Du ønsker at rutene skal være på sitt beste og at de skal være skinnende rene og klare.

Protec

Protec impregnering fungerer som et ekstra setetrekk i bilen din, og du slipper å bekymre deg for søl og smuss i setene.

Chiptuning

Vi selger og monterer chiptuning fra DTE Systems, som kan monteres på alle typer turbodieselmotorer, enten det er traktor, lastebil, buss eller personbil.

Dekkhotell

Mange gruer seg for både hjulskift og oppbevaring av dekk, men med dekkhotell gjør vi bilholdet og hverdagen din litt enklere.

Sykkel

Ditec-behandling garanterer en totalbeskyttelse mot støv, rust og slitasje for din sykkel. Etter en behandling blir det en lek å holde MC skinnende ren.

Båt og campingvogn

Du kan også få Ditec-behandling av båten eller campingvognen din. Vi har spesialisert oss på fjerning av striper, reklame og slitasjemerker.

Drop off

Drop off er en unik keramisk lakkbeskyttelse med vesentlig bedre egenskaper sammenlignet med de mer tradisjonelle lakkbeskyttelsene.

Her finner du oss