Båt og campingvogn

Båt og campingvogn

Du kan også få Ditec-behandling av båten eller campingvognen din. Vi har spesialisert oss på fjerning av striper, reklame og slitasjemerker.

Båt

Du kan også få Ditec-behandling av båten din. Etter en Ditec-behandling glir båten lettere i vannet, det blir mindre motstand og du sparer drivstoff. Du vil få mer tid til å nyte båtlivet fremfor endeløse timer med vedlikehold og klargjøring.

Merk at kun båter som er lakkerte kan få utført Ditec lakkbehandling på skroget. For båter med gelcoat tilbyr vi alternative behandlinger.

Kokstad Bilpleie Service AS kan tilby polering av båten din der den står, eller vi tar imot den i våre store lokaler på Kokstad – vi kan også hente båten din. Her tilbyr vi full innvendig rens og klargjøring samt preparering av skinninteriør. Vi kan også tilby GLASTEC behandling av alle vindusflater.

Campingbil og -vogn

Vi har spesialisert oss på fjerning av striper, reklame og slitasjemerker. Samt helvask og polering av eksteriør og vegger. Under behandlingen står vognen i arbeidshallen som holder en jevn temperatur på 20 C. Vi kan også klargjøre og impregnere stoffseter. Velger du oss har du en fullstendig klargjort campingvogn eller -bil i løpet av et par dager – klar til å nytes gjennom hele ferien uten ekstra vedlikehold!

Har du spørsmål angående noen av våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Åsane: Kine - 950 93 322
Kokstad: Alf - 957 24 881
Økonomi: Aksel - 930 12 553
E-post: post@kokstadbilpleie.noHer finner du oss