Ozonbehandling

Ozonbehandling

Kokstad Bilpleie Service AS tilbyr ozonbehandling, som er en kjent metode for å fjerne vond lukt og som har vært brukt lenge i biler.

Vond lukt lar seg ikke fjerne av vaskemidler. Du kan gjerne overdøve lukten med salmiakk, men når lukten sitter skikkelig må vi bruke ozon for å drepe bakteriene som står bak den vonde lukten.

Ozonbehandling er en kjent metode for å fjerne vond lukt, og har vært brukt lenge i biler. Det er ofte bakterier i usynlige rester fra oppkast, hundehår og sigarettrøyk som forårsaker vond lukt i bilen.
Ozonbehandlingen er en prosess som går over noen dager. Vi må først foreta en full innvendig rens, deretter må bilen tørke et døgn, før vi starter ozonbehandlingen. Et eller flere ozonapparater plasseres i bilen og begynner å produsere ozon av oksygenet i luften. Allerede etter et par minutter er kupeen tom for oksygen og full av ozon. Ozonet er svært giftig for bakteriene i høye konsentrasjoner, men for å sikre at alle bakteriene dør lar vi bilen stå i minst to døgn.

Etter ferdig behandling vaskes hele bilen innvendig. Dette er for å fjerne de giftige avfallsstoffene som legger seg i bilen.

Ozonbehandling anbefales særlig for allergikere da behandlede biler blir helt frie for allergener.

Vi kan garantere at all vond lukt blir borte!

Har du spørsmål angående noen av våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Åsane: Kine - 950 93 322
Kokstad: Alf - 957 24 881
Økonomi: Aksel - 930 12 553
E-post: post@kokstadbilpleie.noHer finner du oss