Pleiepakker

Pleiepakker

Ditec, Protec og Glastec er produktene for deg som vil ta skikkelig vare på bilen din. Kjøp alle tre produktene og få gratis Glastec til frontruten!

Ditec, Protec og Glastec er suverene produkter for deg som vil ta skikkelig vare på bilen din. Med Ditec lakkbehandling beskytter du bilens lakk med vårt avanserte 5-trinnssystem. Protec impregnerer og beskytter tepper og tekstiler i bilen. Protec sørger for at tekstilfibrene blir fylt og tettet. Resultatet er at tekstilene blir lette å holde rene, og flekker blir lettere å fjerne. Med Glastec får du bedre sikt, mindre slitasje på viskere, redusert bruk av spylervæske og rengjøring blir lettere.

Kall det gjerne et ansiktsløft med rynkefjerner – kjøp alle tre produktene og få gratis Glastec til frontruten!

Skal du selge bilen din?

Jevnlig vedlikehold av bilen sørger for at den holder seg godt i utseende og i verdi. Går du med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.

Det visuelle inntrykket av en bruktbil utgjør hele 70-80 % av beslutningsprosessen. Den faktiske kostnaden ved å levere bilen til oss for behandling vil du i de aller fleste tilfeller faktisk ikke bare få igjen, men du kan også sitte igjen med en god avanse i forhold til å selge bilen «som den står».

En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mer innbydende ut kontra en bil som kun er vasket og støvsugd. Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den – det vil garantert lønne seg og salget vil gå betraktelig raskere!

Har du spørsmål angående noen av våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Åsane: Kine - 950 93 322
Kokstad: Alf - 957 24 881
Økonomi: Aksel - 930 12 553
E-post: post@kokstadbilpleie.noHer finner du oss