Skinnverksted

Skinnverksted

Vi utfører reparasjoner av skinnseter. Hullskader med omkrets på opptil 3-4 cm kan repareres og vår skinnfarge har samme holdbarhet som orginalfargen.

Kokstad Bilpleie Service As bruker det anerkjente skinnpleiemerket Dynamix. Dynamix er forholdsvis nytt i Norge, men har på kort tid opparbeidet seg et rykte for å være et av de beste skinnproduktene på det norske markedet. Enten det er skinnsetene på motorsykkelen eller i bilen som er sprukket eller har mistet fargen, med Dynamix kan vi restaurere skinnet til å bli så godt som nytt.

Vi utfører reparasjons- og oppfargingsteknikker av skinnseter. Hullskader med omkrets på opptil 3-4 cm kan repareres og vår skinnfarge har samme holdbarhet som orginalfargen på setet ditt. I de fleste tilfeller vil også reparasjonen være så godt som usynlig.

Alle skinnseter kommer med egne skinnkoder. Dynamix produserer farger som matcher orginalfargen 100 %. Er derimot ikke fargen i listene til Dynamix, sender vi de en skinnbit som det blir lagd en perfekt match til, uten ekstra kostnader for deg.

For å reparere et sete, eller et område på et sete, er det anbefalt å kjøre en behandling i tre steg. Først behandler vi setet med Dynamix skinnrens, deretter farger vi setene med Dynamix skinnfarge, før vi går over med Dynamix skinnkrem.

Vi lagerfører de mest brukte skinnfargene til Audi, BMW, Volvo, Saab, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Mercedes, Porsche, Rolls Royce og Volkswagen.

All skinnfarging/reparasjoner prises etter besiktelse.

Har du spørsmål angående noen av våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Åsane: Kine - 950 93 322
Kokstad: Alf - 957 24 881
Økonomi: Aksel - 930 12 553
E-post: post@kokstadbilpleie.noHer finner du oss