Utvendig bilpleie

Utvendig bilpleie

Kokstad Bilpleie Service AS tilbyr utvendig vask, polering, voksing og total fjerning av reklame og alle typer slitasje på bil.

Billakken gir karosseriet en god beskyttelse mot rust, og bilen et pent utseende. Skitt, forurensning og asfaltstøv legger seg over tid på lakken, gjør den matt og kan føre til overflatekorrosjon. Sol, vasking og kjemikalier tørker ut fettstoffene, noe som kan gjøre lakken svært sprø. Da gir steinsprut og overnevnte påkjenninger større skader. For den beste beskyttelse av billakken, anbefaler vi Ditec billakk.
Et annet alternativ er å rense og vokse billakken minimum to ganger per år hos et bilpleiefirma som utfører langtidsbeskyttelse av lakken. I tillegg er jevnlig vask meget viktig.

Kokstad Bilpleie Service AS tilbyr utvendig vask, polering, voksing og total fjerning av reklame og alle typer slitasje på bil. Vi samarbeider med Micropaint System Avd Kokstad, som benytter Smart repair system for reparasjon av småskader uten fargeforskjell.

Dersom du har fått en bulk i bilen kan vi også være behjelpelige. Bulkedoktoren er en god samarbeidspartner og stiller med utstyr i våre lokaler slik at vi kan behandle bilen din.

Slik beskytter du lakken

Foruten skitt, forurensning og asfaltstøv og veisalt er fugleskitt og insekter blant lakkens fiender. Fugleskitt etser seg ned i lakken i løpet av kort tid, spesielt under bærtiden, og kan gi varige etseskader i lakken selv om bilen er polert. Fulgleskitt fjernes lett med kaldt vann hvis den ikke har ligget for lenge.

Insekter består hovedsaklig av proteiner og blod som er vanskelig å løse opp med vanlige kjemikalier. Tørker insektene inn i lakken, kan disse også gi varige skader. Dette slipper du dersom bilen din har Ditec lakkbeskyttelse.

Har du spørsmål angående noen av våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Åsane: Kine - 950 93 322
Kokstad: Alf - 957 24 881
Økonomi: Aksel - 930 12 553
E-post: post@kokstadbilpleie.noHer finner du oss