Ditec Ceramic Ultra

Ditec Ceramic Ultra

Ditec Ceramic Ultra er tatt frem for å gi deg et enda enklere bilhold. Beskyttelsen gir en sterk hydrofobisk yte og beskytter lakken mot skitt, UV-stråling, oksidering, trafikkfilm, insekter o.l. 

Det norske klimaet er tøft for lakken. Det ser vi hver dag. En bil-lakk blir utsatt for mye gjennom bilens levetid. Lakken blir daglig utsatt for påvirkning fra sol, trafikk, nedbør, mekanisk slitasje og annet, som gjør at overflaten blir matt og smuss lettere får feste. Om man ikke beskytter lakken vil den derfor til ende med å bli matt, tørr og full av partikler som til slutt vil vinne over lakkens motstandskraft.

Ditec gir en varig beskyttelse mot dette og har beskyttet Norske biler i over 30 år.

Ditec Ceramic Ultra er tatt frem for å gi deg et enda enklere bilhold. Beskyttelsen gir en sterk hydrofobisk yte og beskytter lakken mot skitt, UV-stråling, oksidering, trafikkfilm, insekter o.l.
Behandlingen har unike egenskaper og gir en flott, dyp glans i lakken.
Bindingen til lakken er meget sterk og kan ikke tas bort med tradisjonelle vaskemiddel. Det kreves i tilfelle en mekanisk prosess, som for eksempel en maskinpolering.

Ditec Ceramic Ultra en to-komponent keramisk lakkbehandling som betår av en hard undercoating og en hydrofobisk topcoating som binder seg til hverandre og lakken.

Beskyttelsen er en langtidsvirkende keramisk lakkbehandling og har ekstremt lang holdbarhet.
Etter behandlingen bli lakken vannavvisende og lar vanndråpene gli av lakken når bilen er i bevegelse.

Ditec Norge gir 9 års garanti på behandlingens beskyttende effekt. En gang i året kommer du innom for en kontrollvask der vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll av lakken.

Normalt sett trenger du ikke å benytte sterk avfetting for å få bilen ren, noe som er fint for miljøet når du vasker bilen på et sted uten kjemikalieutskillere.

Har du spørsmål angående noen av våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Åsane: Kine - 950 93 322
Kokstad: Alf - 957 24 881
Økonomi: Aksel - 930 12 553
E-post: post@kokstadbilpleie.noDitec lakkbekyttelsesgaranti:

Når du velger å behandle bilen din med Ditec Ceramic Ultra vil du få en garanti på behandlingen. Denne behandlingen kan opprettholdes i inntil 9 år fra første behandling. Kontrollvask gjøres med et intervall på 12 måneder. Om det skulle oppstå skade på bilens lakkerte overflater som følge av Ditec-produktet vil Ditec Norge erstatte og reparere dette kostnadsfritt.

Dette inngår i en Ditec Cermic Ultra beskyttelse:

 • Vurdering av lakkens tilstand.
 • Avfetting og grundig vask av karosseri og døråpninger.
 • Fjerning av tjære, asfalt og belegg.
 • Maskering av alle plastdetaljer.
 • Spesialrens for å fjerne alle urenheter i lakken.
 • Vår 2 stegs behandling:
  • Undercoating som forsterker lakken.
  • Hydrofobisk Topcoat.
 • Behandling av plast og gummidetaljer utvendig.

Ved behandling av eldre biler kan det være nødvendig med en egen lakk-korrigering. Ditt Ditec Senter til gjør denne vurderingen sammen med deg.

Priser

Ditec ceramic nybil 0-1 år

Personbil

8500,-

SUV

9000,-

Kassebil

13000,-

Felg, skinn og glastec

Fra 10500,-

Ved brukte biler eldre enn 6 mnd kommer lakkrens og rubbing i tillegg på prisen. 

Her finner du oss