Ditec original

Ditec original

Ditec lakkonservering er skapt for norske kjøreforhold og det norske klima. Kokstad Bilpleie Service AS er Bergens eneste godkjente Ditec-senter.

Det er det ytre som teller. En bil som skinner er en bil som blir lagt merke til. Ikke bare det, men du får også en god følelse når du kjører en blank og pen bil. Bilen din er noe av det kjæreste du eier, og det skulle bare mangle at du ikke tok godt vare på den. Ditec er lakkbehandlingen for deg som ønsker det beste for bilen din.

Lakk handler ikke bare om følelser, men også om sikkerhet mot slitasje. Ditec lakkonservering er skapt for norske kjøreforhold og det norske klima. I løpet av året blir bilen din utsatt for ytre påvirkning i form av steinsprut, trafikk, veisalt, kulde og nedbør. Lakken blir matt og smuss får lettere feste uten lakkbehandling.

Ditec har siden 70-tallet vært ledende på utvikling av sin lakkonservering og jobber kontinuerlig med å oppdatere produktet for å sikre best mulig holdbarhet og glans.

Ditec-prosessen

  1. Bilen blir håndvasket og lakken rengjort med spesialrens som fjerner trafikkfilm og gjenstridig smuss som ikke forsvinner ved vanlig vask.
  2. Bilens lakk blir behandlet med kjemi og en rondell som er tilpasset lakkens kvalitet. Toppene utjevnes og lakkens overflate blir glattere.
  3. De mikroskopiske porene i lakken dyprenses. Det skapes et svakt overtrykk som påvirker urenheter, som så blir presset opp og ut av porene i lakken og fremkaller den fine glansen.
  4. Dypkonserveringen starter. Dette produktet fyller ut porene og forsterker lakken. Det fungerer som en aktivator som herder opp til neste behandlingsprosess;
  5. Topcoaten blir påført slik at porene og lakken fylles. Dette produktet forenes med de foregående og herdingen settes i gang. Mer effektivt og sikkert kan det ikke gjøres!

Med Ditec:

  • Beskytter du bilens lakk og glans
  • Forlenger du levetiden til bilen
  • Forenkler du bilvasken

Kall det gjerne et ansiktsløft med rynkefjerner for bilen din!

6 års garanti

For at 6 års garantien skal gjelde må bilen rebehandles hver 18 måned. Da kan vi garantere lakkens glans. Vi bruker et innkallingsystem, og alle kunder blir fulgt opp automatisk når det nærmer seg rebehandling.

Etter behandling

Etter en Ditec-behandling er lakken beskyttet mot kjemisk nedbryting og kan således vaskes med alle anerkjente bilrelaterte kjemikalier. I vinterhalvåret kan det være hensiktsmessig å kombinere vannbasert avfetting med asfaltfjerner, da sikrer man at all smuss er oppløst før man spyler med høyttrykk.

En Ditec-behandlet lakk skal aldri behandles med slipemidler, polish eller voks, da slipemidler vil ødelegge behandlingen. Polish- og voksprodukter vil forringe glanseffekten. Vi bistår gjerne med tips om hvordan du som bileier best mulig bevarer glansen mellom hver rebehandling.

ditec

Har du spørsmål angående noen av våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Åsane: Kine - 950 93 322
Kokstad: Alf - 957 24 881
Økonomi: Aksel - 930 12 553
E-post: post@kokstadbilpleie.noPriser

Ditec lakkbehandling nybil 0-1 år

Personbil

5100,-

SUV

5700,-

Kassebil

7100,-

Ditec bruktbil 1 år+

Biler skal besiktiges på stedet for pris på fjerning av riper! Tillegg pr bil fra 500,-

Personbil

5700,-

SUV

6175,-

Kassebil

7875,-

Rebheandling hver 18mnd ditec

Personbil

2100,-

SUV

2700,-

Kassebil

3375,-

Pakkepriser kan gies på stedet: ditec-glastec-impregnering og felgbeskyttelse.

Her finner du oss